Ben ik een pedofiel?

1 antwoord [Laatste bericht]

Dag allen,

Ik ben de laatste tijd erg onzeker of ik een pedofiel ben of niet, hieronder mijn verhaal;

Toen ik ong 17 jaar was voelde ik me sexsueel zoal relationeel aangetrokken tot 12 jarige, ik werd toen ook verliefd op een 12 jarige. Toen der tijd viel ik ook op leeftijdsgenoten, maar had de voorkeur naar jongere jongens.

Nu ben ik inmiddels pas 25 jaar geworden, (zie er erg jong uit voor mijn leeftijd, mensen, en oa ik schatten mij 19 jaar.
Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat naarmate ik ouder werd ik ook op oudere vrouwen / mannen val. (20-25 jr ong) Dus praktisch gezien ook op mensen die er ouder uitzien als mij.

Ook merkte ik naarmate ik ouder werd dat ik de 12 jarige jongens die ik vroeger leuk vond nou niet meer leuk vind, dit oa omdat ze er te jong uit zien. Ik zou hier ook zeer zeker niet meer verliefd op kunnen worden.

Ik concludeer dus dat naarmate ik ouder word ik ook op ouder val en redelijk met mijn leeftijd meega.

Ik vind (sommige) jongens van 12-13 jaar er nu op dit moment wel knap en ''schoon'' uitzien, leuk om naar te kijken dus. Echter heb ik niet meer de seksuele drang naar deze leeftijd zoals ik die had toen ik 17 jaar was.

Ik vind jongens van 14-16 seksueel (lichamelijk gezien) het aantrekkelijkst. Ik zou (denk ik) niet op een 14 of 15 jarige verliefd kunnen worden. Echter zou ik een 13 jarige ook wel (lichamelijk!) seksueel aantrekkelijk kunnen vinden, maar aan de andere kant ook weer niet omdat de leeftijd zo erg verschilt dat het voor mij gewoon ongemakkelijk word waardoor ik ze weer niet seksueel aantrekkelijk vind. Snappen jullie het nog?! Smile

Als ik kijk naar het totaalplaatje, (lichamelijke en geestelijke aantrekkelijkheid) dan vind ik jongens van 17-23 het aantrekkelijkst.

Ook fantaseer ik vrijwel (bijna) niet (meer) op deze jonge leeftijdscategorie. Fantaseren doe ik meestal op mannen of vrouwen van rond mijn leeftijd (17-24 jr). Dit forceer ik niet, dit vind ik gewoon fijner omdat ik mannen / vrouwen van rond mijn leeftijd zeker seksueel aantrekkelijk vind en er ook makkelijk verliefd op kan worden, het totaalplaatje klopt gewoon wat beter waardoor ik de seks uiteindelijk fijner zou vinden dan met jongere jongens.

Daarbij zou ik nooit, maar dan ook nooit een kind aanraken. Die behoefte is er gewoon niet, ik zal imo gelukkiger zijn met iemand van boven de 18, vooral relationeel val ik hier veel meer op.

Wat denken jullie? Gaat dit vanzelf over omdat ik er zelf ook nog vrij jong uit zie? Een ding wat zeker is, is dat ik naar mate ik ouder word ik de jongens die ik vroeger seksueel aantrekkelijk / verliefd op kon worden nu niet / minder aantrekkelijk vind.