Ook even voorstellen

1 antwoord [Laatste bericht]

Hoi ik ben een jongen van in de 30 en inmiddels 10-15 jaar aangetrokken tot minderjarige meisjes van 9-12. Ik kan het niet laten om naar ze te kijken op straat, en ik ben op zoek naar een gezonde manier om er een invulling aan te geven. Alleen ik weet nog niet hoe. Ik heb inmiddels contact met een stichting waarbij ik binnenkort voor het eerst ga praten met mensen die dezelfde gevoelens hebben. Best spannend, want tot zover heb ik in mijn omgeving niet veel erkenning gehad. Eerder afkeer maar dat ben ik inmiddels wel gewend.

Het is niet een stichting als Martijn, meer één die uitlegt hoe je er mee om kunt gaan. Ik ben dat dubbelleven wel zo zat, en als ik eens een balletje opwerp, vrijwel constant afwijzing krijg van mensen die zogenaamd wel gezonde hetero's zijn, een rolmodel veronderstellen, terwijl die rolmodellen op veel andere gebieden van het leven lang niet altijd het goede voorbeeld zijn, en voor veel ander soort leed verantwoordelijk zijn. [Knip - geen teksten over seks met kinderen, team P.nl]

Ik kan er heel slecht tegen dat het me is opgelegd dat ik aan zulke gevoelens geen gehoor mag geven, juist omdat ik eigenlijk alleen bij die groep weet hoe ik ze lief kan hebben.. Of weet... eerder durf lief te hebben, zonder bang te zijn iets lelijks tegen te komen. Ik wou maar dat ik in een andere tijd geboren was. Want zonder mooie kinderen om me heen die wat aan mij hebben voelt mijn leven incompleet, en het is heel deprimerend dat dit waarschijnlijk altijd zo zal blijven. Zelfs als zou ik gitaarleraar worden, of schilderslessen geven, dan nog ben ik altijd bang dat mensen me bij voorbaat zullen wantrouwen.

Ik zou jullie hier graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de gesprekken, en mochten deze z'n vruchten afwerpen, zal ik hier een korte update geven van hoe ik het heb ervaren, in de hoop dat ook andere mensen die drempel wat makkelijk over durven.

In the meanwhile, God bless you.

Beste,

Goed te horen dat je hulp hebt gezocht. Bij welke stichting heb je je aangemeld? Kun je daar wat meer over vertellen?

Je schreef teksten over seks met kinderen. Die worden hier op de site niet toegestaan, vandaar de knip. Uit je schrijven komt een eenzaamheid naar voren en de worsteling met je seksuele gevoelens. Hoewel, worsteling, je lijkt seks met kinderen heel normaal te vinden en te doen alsof daar geen enkel risico bij bestaat. Dat lijkt me nogal naïef gedacht en vooral vanuit jezelf geredeneerd en niet vanuit het kind. Ik hoop dat je daar meer inzicht in kan krijgen bij de stichting.
Je kunt als pedofiel best een leven leiden zonder seks, en dat leven ook nog hoog waarderen. Dat vergt soms wel een aanpassing in hoe je denkt over kinderen. Als je tot die aanpassingen bereid bent, denk ik dat je nog een gelukkig leven tegemoet gaat.

Laat maar horen wat je ervaringen bij de stichting zijn. Het is best interessant te horen hoe jij die hulpverlening ervaart.

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.