Reacties op artikelen/threads: wat opmerkingen

7 antwoorden [Laatste bericht]

anoniem reageren

U kunt anoniem (dat wil zeggen zonder dat u een gebruikers-account heeft) reageren op een artikel of een forum onderwerp. Echter, anonieme reacties worden eerst door een moderator beoordeeld. Deze worden dus niet meteen zichtbaar.

Het is handiger om eerst in te loggen / een gebruikers-account aan te maken (zie 'inloggen' rechtsboven). Als u een reactie plaatst als ingelogd gebruiker, wordt deze direct op de site zichtbaar.

reacties worden (achteraf) beoordeeld

Sommige dingen die op deze website aan bod komen, zijn nogal controversieel. Daardoor verwachten we een behoorlijk aantal scherpe en slecht beredeneerde reacties.

We willen niet te veel censuur plegen op onze eigen website en zijn van plan spaarzaam om te gaan met het verwijderen van reacties (die niet aan de huisregels voldoen). Echter, slecht beredeneerde reacties kunnen de kwaliteit van een discussie behoorlijk naar beneden halen.

Daarom worden reacties achteraf beoordeeld door een aantal moderatoren.

Beste mensen,

Ik wens jullie veel sterkte. Vooral het beoordelen waar de grens ligt tussen zinvol en niet zinvol blijkt in de praktijk erg moeilijk te zijn.

Groetjes,

Smurfie (hope, dream and take action!)

Daarom hebben we een aantal mensen (met verschillende achtergrond, die reacties kunnen beoordelen. Met al die beoordelingen komt er automatisch een soort 'gemiddelde' uit.

(Tenminste, dat is de bedoeling. Met het huidige aantal reacties, ben ik nog niet consequent begonnen met dat beoordelen. We zien wel hoe het gaat lopen in de komende tijd.)

Mag ik vragen wat U doet met de gegevens die U krijgt van Ladostats? Volgens mijn info is o.a. het volgende mogelijk:

*
De meest uitgebreide dienst die wij aanbieden. De Premium versie meet o.a. pageviews, bezoeken, unieke bezoekers, onbeperkt aantal pagina's, meest bezochte pagina's, zoekmachines, keywords, URL referrers, tijd die men op de site verblijft, entry & exit pagina's, landen, browsers, scherm resoluties en klikpaden dus hoe uw bezoekers over de site navigeren. Daarnaast biedt Ladot Stats Premium u zeer uitgebreide datum selectie mogelijkheden, wordt er onzichtbaar gemeten en zijn de statistieken password beschermd.
*

Misschien is het wel netjes om de bezoeker te wijzen op bovenstaande!? Verder ziet de site er strak uit. Ik heb echter als ik vergelijk nog geen echt schokkende, nieuwe dingen gezien en items kunnen vinden. Een beetje meer van hetzelfde..Smile

Groet

Hallo,

Wij gebruiken LadotStats om te kunnen bepalen hoeveel bezoekers we krijgen en via welke URL ze zoal op deze site terechtkomen. Deze gegevens zijn alleen door ons opvraagbaar en worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.
Het is natuurlijk zo dat het in principe op iedere webserver mogelijk is om bezoekersgegevens onzichtbaar op te slaan. Als je dit niet wilt kun je het beste een proxy of anonymizer gebruiken.
Maar het zou inderdaad netjes zijn hiervoor een privacy-policy te plaatsen. We nemen het mee...

Jammer dat alleen Uw reactie zichtbaar is op het thema wat ik heb aangekaart. Het zou U sieren als U dat ook liet zien. Ik ga er vooralsnog van uit dat wat ik schreef niet aan de grote klok mag worden gehangen. En dat anderen die hier op deze site komen in de waan worden gelaten dat alles secure is. Jammer, een gemiste kans..

Groet

Even op refresh klikken helpt vast. Je reactie staat er gewoon namelijk.

Had ik gedaan..maar waarschijnlijk is mijn proxy wat sloom..Tongue Zie m nu..thanks voor je aandacht..

Groet

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.