Over Pedofilie.nl

Indeling - Doelstelling - Huisregels
Disclaimer - Privacy - Mensen achter deze site


Of u nu beroepsmatig met pedofielen werkt of onderzoeker, student, pedofiel, ouder of wellicht ouder van een pedofiel bent, u bent hier van harte welkom! Wij hopen voor onze brede doelgroep een informatie- en discussiepunt te zijn, waar iedereen kan meepraten over pedofilie in de breedste zin van het woord. Zo hopen wij bezoekers een beter beeld van pedofilie te helpen vormen. Onderstaande informatie maakt in het kort duidelijk hoe de site in elkaar zit. Wij raden nieuwe bezoekers ook aan om de Definities en Veelgestelde vragen te lezen.

Indeling

Het grootste gedeelte van de website is te vinden in een van de twee gedeelten die links in de bovenbalk vermeld staan:

  • in de Chat kunnen bezoekers zelf meepraten.
  • in Artikelen staan artikelen in verschillende categorieën. Deze artikelen kunnen door lezers aangeleverd zijn, maar worden geplaatst na overleg met het team achter de website.

Doelstelling

Pedofilie.nl heeft als belangrijkste doel een plek te creëren voor gesprek en discussie over pedofilie. Daarnaast wil Pedofilie.nl geïnteresseerden informatie bieden betrekking tot het onderwerp pedofilie.

Met de site Pedofilie.nl hopen de makers een gesprek over pedofilie op gang te brengen, waardoor het hebben van deze gevoelens beter bespreekbaar wordt. Hierdoor kunnen meer mensen meedenken over hoe verantwoord om te gaan met het verschijnsel.

Pedofilie is nog altijd een onderwerp waar een groot taboe op rust. Daarom is het belangrijk dat er over dit onderwerp makkelijk informatie gevonden kan worden. Pedofilie.nl wil voor diverse soorten geïnteresseerden een informatiepunt zijn voor alles wat met pedofilie te maken heeft. Dat kunnen mensen zijn die professioneel of voor school of studie informatie zoeken, maar ook mensen die met pedofilie geconfronteerd worden in hun omgeving of mensen die zelf pedofiele gevoelens denken te hebben. Al deze mensen hebben op Pedofilie.nl de kans om elkaar te spreken en om ideeën en standpunten uit te wisselen.

Huisregels

  • Pedofilie.nl verwelkomt bijdragen aan de site. In eerste instantie kunt u daarvoor in de chat terecht. Wie graag een meer substantiële bijdrage wil leveren, kan contact opnemen. We kunnen niet garanderen dat bijdragen geplaatst worden.
  • De makers van Pedofilie.nl respecteren de privacy van de bezoekers van de site. Voor meer technische informatie hierover, zie de privacyregels.
  • De makers van Pedofilie.nl willen met de site discussie op gang brengen en verwelkomen daarom zeer uiteenlopende meningen over het onderwerp. Bijdragen die beledigend of intimiderend zijn zullen we echter verwijderen.
  • Communicatie met het team kan via de contactpagina

Disclaimer

  • Het bezoeken van de site Pedofilie.nl is niet strafbaar.
  • De makers van Pedofilie.nl zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van internetpagina's waarnaar verwezen wordt. Wij doen natuurlijk ons uiterste best pagina's met illegale inhoud te weren. Mocht blijken dat er toch naar een dergelijke inhoud verwezen wordt, mail ons op info@pedofilie.nl zodat de link zo snel mogelijk kan worden verwijderd
  • Eigennamen die door de makers op Pedofilie.nl zijn gebruikt kunnen om privacyredenen fictief zijn.

Privacy

De webserver registreert gegevens van bezoekers aan deze website, voor het genereren van bezoekers-statistieken en het mogelijk kunnen naspeuren van pogingen tot aanvallen/inbraken op de website. Hiervoor wordt onder andere het IP adres van bezoekers geregistreerd.

De geregistreerde gegevens zijn niet toegankelijk voor derden en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Mensen achter deze site

Deze site is gemaakt door een team van vrijwilligers. De makers hebben elkaar via het internet leren kennen en deelden het idee dat een goed Nederlands informatiepunt over pedofilie ontbrak. Daarop besloten wij samen te gaan werken om het onderwerp via het domein Pedofilie.nl onder de aandacht te brengen.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt. Mocht u vragen of suggesties hebben, bekijk dan onze contactgegevens


Indeling - Doelstelling - Huisregels
Disclaimer - Privacy - Mensen achter deze site