Over deze site

Indeling - Doelstelling - Huisregels
Disclaimer - Privacy - Mensen achter deze siteBeste bezoeker,

Of u nu beroepsmatig met pedofielen werkt of onderzoeker, student, pedofiel, ouder of wellicht ouder van een pedofiel bent, u bent hier van harte welkom! Wij hopen voor onze brede doelgroep een informatie- en discussiepunt te zijn, een plek waar iedereen kan meepraten over pedofilie in de breedste zin van het woord. Zo hopen wij bezoekers van deze site een beter beeld van pedofilie te helpen vormen. Leest u onderstaande informatie even door, het maakt in het kort duidelijk hoe deze website in elkaar zit. Wij raden nieuwe bezoekers ook aan om de 'Definities' en 'FAQ' te lezen.

Indeling

Het grootste gedeelte van de website is te vinden in een van de 2 gedeelten die links in de bovenbalk vermeld staan:

  • in Artikelen staan artikelen in verschillende categorieën (van nieuws tot boekbesprekingen, van wetenschap tot persoonlijke verhalen). Deze artikelen kunnen door lezers aangeleverd zijn, maar worden geplaatst na overleg met het team achter de website.
  • in de Chat kunnen lezers zelf meepraten.

Doelstelling

De makers van pedofilie.nl hebben als belangrijkste doel een plek te creëren waar geïnteresseerden informatie kunnen vinden met betrekking tot het onderwerp pedofilie.

Daarnaast willen de makers van pedofilie.nl ruimte bieden voor discussie over pedofilie.
Pedofilie is nog altijd een onderwerp waar een groot taboe op rust. Daarom is het belangrijk dat er over dit onderwerp makkelijk informatie gevonden kan worden. Pedofilie.nl wil een informatiepunt zijn voor alles wat met pedofilie te maken heeft.

De makers proberen met pedofilie.nl een bron van informatie te worden voor diverse soorten geïnteresseerden. Dat kunnen mensen zijn die professioneel of voor school of studie informatie zoeken, maar ook mensen die met pedofilie geconfronteerd worden in hun omgeving of mensen die zelf pedofiele gevoelens denken te hebben. Al deze mensen hebben op pedofilie.nl de kans om elkaar te spreken en om ideeën en standpunten uit te wisselen.

Met de site pedofilie.nl hopen de makers een discussie over pedofilie op gang te brengen waardoor het beter bespreekbaar wordt. Hierdoor kunnen meer mensen meedenken over hoe verantwoord om te gaan met het verschijnsel.


Huisregels

  • De makers van pedofilie.nl verwelkomen bijdragen aan de site. In eerste instantie kunt u daarvoor in de chat terecht. Wie graag een meer substantiële bijdrage wil leveren, kan contact opnemen met de makers via info@pedofilie.nl. We kunnen niet garanderen dat deze bijdragen geplaatst worden.
  • De makers van pedofilie.nl respecteren de privacy van de bezoekers van de site. Voor meer technische informatie hierover, zie de privacyregels.
  • De makers van pedofilie.nl willen met de site discussie op gang brengen en verwelkomen daarom zeer uiteenlopende meningen over het onderwerp. Bijdragen die beledigend of intimiderend zijn zullen we echter verwijderen.
  • Communicatie met het team kan via info@pedofilie.nl. Communicatie via reacties wordt genegeerd.

Tevens vragen we u om slechts bijdragen te leveren die relevant zijn voor de op gang gebrachte discussie. Bijdragen die puur gericht zijn op andere deelnemers worden verwijderd.

Posts die zich hier niet aan houden zullen gewijzigd of verwijderd worden en de poster zal gewaarschuwd worden. Bij herhaaldelijk overtreden van de regels zal de account van betreffende poster verwijderd worden.

Disclaimer

  • Het bezoeken van de site pedofilie.nl is niet strafbaar.
  • De makers van pedofilie.nl zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van internetpagina's waarnaar verwezen wordt. Wij doen natuurlijk ons uiterste best pagina's met illegale inhoud te weren. Mocht blijken dat er toch naar een dergelijke inhoud verwezen wordt, dan zal de verwijzing verwijderd worden. De bezoeker wordt verzocht de webmaster (webmaster@pedofilie.nl) zo snel mogelijk op de hoogte te stellen indien hij van mening is dat er een illegale link geplaatst is.
  • Eigennamen die door de makers op pedofilie.nl zijn gebruikt kunnen om privacyredenen fictief zijn.

Privacy

Voor het aanmaken van een account op pedofilie.nl moet een e-mail adres opgegeven worden. De enige voorwaarde die aan dit e-mail adres gesteld wordt, is dat het werkt en blijft werken; het mag anoniem zijn.

De webserver-software registreert gegevens van bezoekers aan deze website, voor het genereren van bezoekers-statistieken en het mogelijk kunnen naspeuren van pogingen tot aanvallen/inbraken op de website. Hiervoor wordt onder andere het IP adres van bezoekers geregistreerd.

De geregistreerde gegevens zijn niet toegankelijk voor derden en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. (Overigens wordt het registreren van deze gegevens gedaan door nagenoeg alle bestaande webservers; pedofilie.nl doet dus niets bijzonders. We melden dit echter expliciet omdat sommige mensen een website als pedofilie.nl eerder wantrouwen dan andere websites.)

Mensen achter deze site

Deze site is gemaakt door een team van vrijwilligers. De makers hebben elkaar via het internet leren kennen en deelden het idee dat een goed Nederlands informatiepunt over pedofilie ontbrak. Daarop besloten wij samen te gaan werken om het onderwerp via het domein pedofilie.nl onder de aandacht te brengen.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt, en mocht u suggesties hebben, dan horen wij het graag! (Dit kan via e-mail of in de chat.)

Met vriendelijke groet,

Team pedofilie.nl

Top - Indeling - Doelstelling - Huisregels - Disclaimer